• Ik voelde mij heel serieus genomen en ging uiteindelijk opgelucht naar huis

  Bel direct

  T 026 44 36 457
  T 040 294 65 55

  of laat je
  terug bellen

 • Ik sta helemaal achter mijn besluit, dankzij de warme ontvangst van de fijne mensen uit de kliniek.

  Bel direct

  T 026 44 36 457
  T 040 294 65 55

  of laat je
  terug bellen

 • Wat zijn jullie vriendelijk! Ik had me jullie veel strenger voorgesteld.

  Bel direct

  T 026 44 36 457
  T 040 294 65 55

  of laat je
  terug bellen

 • Ik zorg al alleen voor twee kinderen, een derde kan ik echt niet aan.

  Bel direct

  T 026 44 36 457
  T 040 294 65 55

  of laat je
  terug bellen

RutgersStimezo en Mildredhuis hebben beide een metamorfose ondergaan en gaan verder onder de naam ASK Rutger Stimezo en ASK Mildredhuis. Natuurlijk met de vertrouwde hulp die je van ons gewend bent. Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen.

Inloopspreekuur

LET OP: De tijden van ons inloopspreekuur zijn gewijzigd per 01-01-2017!

Ben je ongewenst zwanger en denk je dat je niet meer dan een week overtijd bent? Dan kun je gebruik maken van ons inloopspreekuur, dat iedere woensdagmorgen in de Eindhovense kliniek van half 9 tot 10 uur wordt gehouden. Een afspraak maken is niet nodig, zorg wel voor een geldig identiteitsbewijs en laat eventuele kinderen thuis. Misschien moet je even wachten, maar je krijgt in ieder geval een onderzoek door een arts en, indien mogelijk, direct een behandeling met een abortuspil.  

Mirena terugroepactie

Zoals je misschien wel in de krant hebt gelezen, heeft de producent van de Mirena spiraal een aantal spiralen teruggeroepen vanwege een productiefout. Omdat alle spiralen van de fabrikant een zogenaamd ‘batchnummer’ hebben weten we precies om welke spiralen het gaat. Van alle vrouwen die bij ons een Mirena spiraal hebben gekregen weten wij het batchnummer van de spiraal, zodat wij ook weten welke vrouwen mogelijk een risico lopen. Het aantal vrouwen dat een spiraal heeft gekregen van de teruggeroepen partij is gelukkig heel beperkt. Met ieder van hen hebben wij inmiddels contact opgenomen. Ben je niet gebeld, maar maak je je toch zorgen? Neem dan contact met ons op via info@askkliniek.nl.

Ask Josephine

Vraag het onze specialiste Josephine

Voor vragen kun je ook terecht bij onze specialiste Josephine. Hieronder zie je de meest gestelde vragen.

Veelgestelde vragen